Patrick Auwelaert, Kunsttijdschrift Vlaanderen 334, p. 64 (02/2011)
"(...) Slotsom: vitale muziek van een groep met een eigen idioom die in vergelijking met vier jar geleden nog aan kracht en maturiteit heeft gewonnen."

Bart Cornand, Knack, p.58 (17/02/2010) ***1/2
"Dé uitschieter tussen deze eerste releases is zonder twijfel de nieuwe van Moker. De ploeg van gitarist Mathias Van De Wiele is sinds het debuut Naptime (2002) uitgegroeid tot een van de interessantste bands van het land. De uitbreiding met klarinettist Jordi Grognard is bovendien een meesterzet."

Karel van Keymeulen, De Standaard, p.47 (11/01/2010)
"It might storm later' is een wat bevreemdend stuk met een prachtige klarinet van de nieuwkomer Jordi Grognard, die ook op tenorsaxofoon een mooie toon heeft. De gitarist Mathias Van De Wiele schreef, op twee collectieve nummers na, alle stukken. Soms zijn die maf, soms sfeervol en bijna filmisch. 'Como' is een bloedmooie compositie met een traag tempo en bluesy, lichtjes zuiders gekleurde gitaarklanken. 'Cir-cul-air' met zijn repetitieve structuur, heeft een hypnotiserend effect en bevat een prachtige gedempte trompet van Bart Maris, die nog enkele prachtige solo's blaast."

Didier Wijnants, De Morgen, p.28 (04/01/2009) ***
"Een stoere werkmanshand met stevige hamer siert de cover van de nieuwe Moker, maar de muziek komt niet echt als een mokerslag aan, eerder als een prettige maar soms ook futiele oefening in grootstadsfolk." (...) "het sterkste handelsmerk van deze groep: ongedwongen musiceervreugde."